طبقهبندی و ساختار سایت، یکی از مهمترین فاکتورهای سئو است که باید حتما به درستی رعایت شود. به طور کلی، هرچه که کاربر زمان بیشتری در سایت شما صرف کند، به نفع شما خواهدبود.
اگر میخواهید بدانید که وبسایت شما در چه بخشی از سرعت بارگذاری مشکل پیدا کرده است، میتوانید اطلاعات مدنظر را در راهنمای مرجع گوگل که لینک آن در ادامه آمده است پیدا کنید.
مطمئن شوید که مهمترین صفحات کسبوکارتان در بالاترین سطح از اهمیت قرار دارند و تعداد لینکهای داخلی مرتبط آنها بیشتر از صفحات دیگر است.
هر صفحه از وبسایت باید دارای نشانی اینترنتی متعارف باشد و با افزودن برچسب در نوشتهها و صفحات شما تعیین خواهدشد. همانطور که در ابتدای مطلب بیان شد، برای هر محتوایی باید یک آدرس در سایت شما وجود داشته باشد.
وبسایتهای بهینهسازی شده از نظر فنی، باید امن باشند. توجه به امنیت وبسایت، احترام به حریم خصوصی کاربران است.
به یاد داشته باشید که تنها کراول شدن توسط یک ربات جستجو به معنی ایندکس شدن تمام صفحات شما نیست. در ادامه مطلب، درباره طرز بررسی ایندکس شدن محتوا میخوانید.
بهتر است ساختار وبسایت تا جای ممکن عمق کمی داشته باشد. گاهی اوقات، ناچارید که آموزش سئو تکنیکال سایت ساختاری چندلایهای داشته باشید؛ در این صورت میتوانید مرتب کردن و دستهبندی دقیق وبسایت را در اولویتهای خود قرار بدهید.
از استراکچر دیتا در شرایط مختلفی میتوان استفاده کرد. بهتر است که از این تکنیک برای محتوای محصول، دستورالعمل، رویداد و مانند آن استفاده کنید.
پس از ساخت سایتمپ، باید آن را در «گوگل سرچ کنسول» یا «بینگ وبمستر تولز» ثبت کنید. به یاد داشته باشید که همیشه پس از اضافه کردن یا حذف کردن محتوا، سایتمپ خود را بهروزرسانی کنید.
بالا بردن سرعت بارگذاری سایت در سایر دستگاهها مانند تلفن همراه
از آنجایی که این روزها، کاربران موبایلی بسیار افزایش یافتهاند، این فاکتور اهمیت بالایی دارد.
علاوه بر انواع اصلی سئو سایت که شامل : سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال موارد دیگری نیز وجود دارد که ممکن است به گوش شما نیز خورده باشد در ادامه به برخی از آنها میپردازیم
همچنین معماری وبسایت شما باید بر اساس اهمیت هر صفحه شکل بگیرد. برای مثال هرچه صفحه «الف» به صفحه اصلی وبسایت نزدیکتر باشد، صفحات بیشتری باید به صفحه «الف» لینک بدهند.
این الگوریتمها بر روی کیفیت و تعداد بکلینکها تمرکز دارند.